Россия,115093, Москва,
1-й Щипковский пер., 20.

(495) 959-66-49 (редакция),
(495) 959-66-74 (бухгалтерия),
Эл. почта: khleb@khlebprod.ru

.

Research . Technology

Заголовок Дата публикации
Modernization of the machine frame type ВХР-150 for cutting bread 14 ноября 2018
Use fruit and vegetable powders in the production of bread 14 ноября 2018
Antioxidant properties of bakery products with fruit and berry powders 14 ноября 2018
Baking properties of spelt flour 14 ноября 2018
Criteria for selection of potential suppliers of raw materials 14 ноября 2018
Getting flakes from pea seeds by infrared processing 16 октября 2018
Functional food using microalgae Dunaliella Salina 16 октября 2018
Assessment of the effectiveness of metal silos in terms of specific energy consumption for the aeration of grain of various crops 16 октября 2018
The study of the grain quality of bread made from the baking mix 16 октября 2018
The use of new strains of microorganisms cellulosolytic for pastry 16 октября 2018
The possibility of using pumpkin in the technology of bakery products 16 октября 2018
Topical issues of grain quality 16 октября 2018
Energy-efficient production technology of feed additive based on grain molasses 16 октября 2018
Selection of the rational composition of the enzyme composition for the production of achloride bread 16 октября 2018
Modern requirements to the quality of wheat and wheat flour 16 октября 2018
Development and assessment of consumer properties of flour mix with a 10 сентября 2018
Construction of power- and the resourcesaving bakery chamber 10 сентября 2018
Improvement of a compounding of a biscuit semi-finished product 10 сентября 2018
Informational content of nonconventional criteria of technological properties of the dough on the basis of seed of winter soft wheat 10 сентября 2018
Technical solutions for production of bread from whole grain 10 сентября 2018

Хозяюшка

Номера журналов

Наверх