Россия,115093, Москва,
1-й Щипковский пер., 20.

(495) 959-66-49 (редакция),
(495) 959-66-74 (бухгалтерия),
Эл. почта: khleb@khlebprod.ru

.

Research . Technology

Заголовок Дата публикации
Bread without yeast – the truth and fiction 25 декабря 2018
Compulsory heat exchange between the heat carrier and bread when moistening air in the baking camera 25 декабря 2018
Influence research of yams powder on properties of the dough and quality factors of bakery products from wheat flour 25 декабря 2018
Set of the physical and chemical processes developing at the dough batch 25 декабря 2018
Hydrocolloids of a flax seeds in technology of gluten free muffins 25 декабря 2018
Justification of component composition of dry grain mix for a fast food on tourist routes 25 декабря 2018
About the innovation projects on mastering of technologies of deep processing of grain crops 25 декабря 2018
About need of grain production of wheatimprover improver 10 декабря 2018
The development of the biotechnology of wheat bread with high quality and microbiological resistance for conditions of discrete production 10 декабря 2018
Features of products for processing of two-component mixes of wheat and flax 10 декабря 2018
Technology of macaroni products of high nutritional value in ultrasonic field 10 декабря 2018
Development and assessment of quality of bread with addition of water-ethanol extract of Amur mountain ash 10 декабря 2018
Changes in proteinproteinase complex of wheat flour during long-term storage 10 декабря 2018
Modernization of the machine frame type ВХР-150 for cutting bread 14 ноября 2018
Use fruit and vegetable powders in the production of bread 14 ноября 2018
Antioxidant properties of bakery products with fruit and berry powders 14 ноября 2018
Baking properties of spelt flour 14 ноября 2018
Criteria for selection of potential suppliers of raw materials 14 ноября 2018
Getting flakes from pea seeds by infrared processing 16 октября 2018
Functional food using microalgae Dunaliella Salina 16 октября 2018

Хозяюшка

Номера журналов

Наверх