Россия,115093, Москва,
1-й Щипковский пер., 20.

+7 (495) 959-66-49 (редакция/бухгалтерия),
Эл. почта: khleb@khlebprod.ru

ПРОФЕССИОНАЛЬНО О ЗЕРНЕ, МУКЕ И ХЛЕБЕ

Image

Research . Technology

Optimization of gluten-free muffin technology using electrocontact baking method 01 февраля 2024
Shewhart control charts for study- ing the variability of observations of the falling number 01 февраля 2024
Experimental studies of phlegmatization of combustible gases and extinguishing fires of vegetable raw materials with superheated water vapor and inert gases in silo-type storages 01 февраля 2024
The use of wheat bran in bakery (using the example of challah) 01 февраля 2024
Study of the influence of dry pine extract on the properties of flour and frozen semi-finished products 01 февраля 2024
Development of new starting microbial compositions and study of it influence on the bread quality indicators 01 февраля 2024
The use of seed flour in the production of flour confectionery 07 января 2024
Improvement of the prescription composition of functional grain bread 07 января 2024
Optimization of buckwheat grain husking technology 07 января 2024
Current risks in the field of industrial safety of grain enterprises 07 января 2024
Technological scheme of production of extruded products for glutenfree nutrition 07 января 2024
Technology of high-protein flour in a complete low-power mill 07 января 2024
Development and application of gluten-free flour mixture in the technology of specialized bakery products for baby food 07 января 2024
Technological properties of flour confectionery products with milk thistle fruit meal 04 декабря 2023
Technology and equipment for the production of grain bread pinus pumila 04 декабря 2023
About the possibility of using dandelion root extract as an innovative ingredient in bakery products 04 декабря 2023
Development of cupcakes using blueberry powder 04 декабря 2023
Grain temperature monitoring in warehouses floor storage – digital transformation and prerequisites for paradigm change 04 декабря 2023
Characteristics of the new spring wheat variety Golubka by gliadins composition and grain quality 04 декабря 2023
Study of the technological properties of salted rye flour scald 04 декабря 2023
Influence of fitolin bad on consumer properties of rye-wheat bread 10 ноября 2023
The use of lake sapropel in wheat bread technology 10 ноября 2023
Polycomponent bran is a valuable secondary product 10 ноября 2023
Development of rye sourdoug technology based on freeze-dried lactic acid bacteria and yeast 10 ноября 2023
Features and prospects of development of technology of shock freezing of bakery products 04 октября 2023